O firmi

DOO MIRAŽ  za proizvodnju i konsalting, Novi Sad je osnovana kao P.P.MIRAŽ u Bečeju 1991. godine, kasnije u Novom Sadu prelazi u D.O.O. MIRAŽ  1996.godine. Firma MIRAŽ se bavi proizvodnjom i remontom hidrauličnih cilindara, izradom dokumentacije za sve vrste cilindara, remontom razvodnika, pumpi , hidrauličkih agregata i instalacija, proizvodnjom kolsikih vaga do 60 t i sondi za uzorkovanje zemljišta.

proizvodnja

Hidraulični cilindri su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, cevi su čelične-kvaliteta St.55, klipnjače se izrađuju od poboljšanog čelika, klizne površine klipnjača su tvdo hromirane. Visokokvalitetni zaptivni materijal doprinosi dugom veku i visokoj pouzdanosti ovih cilindara.
Svi cilindri, nakon što su svi njihovi delovi pažljivo sklopljeni, su testirani radi provere njihovih performansi, kako na test pritiska tako i na test curenja.

Dizajn i izrada

DOO MIRAŽ pruža usluge izrade Hidrauličnih cilindara u standardnim veličinama, kao i serije proizvoda prilagođene mušterijama odnosno kupcima-specifične instrukcije u gotovo svim oblastima inženjeringa i građevinskih vozila. Da bi sve to postigli naš tim je sastavljen od kvalifikovanih radnika, koji rade u pogonu od 300 m2, kako sa modernim mašinama tako i sa najnovijom opremom za što efikasniju proizvodnju i remont hidrauličnih cilindara i remont hidraulične opreme.